Vědci jmenovali nejužitečnější potravinu prevence rakoviny

Pecičky hroznů jsou nejužitečnější potravinou prevence onkologických onemocnění, zejména rakoviny žaludku. Toto prohlášení učinili vědečtí pracovníci University of Adelaide.

Jak uvádí Ekonomika sevodnja, požívání hroznových peciček může výrazně pomoci v otázce prevence onkologie a zároveň nejsou nebezpečné pro lidský organismus.

Podle expertů také mohou sloužit jako efektivní doplněk k mírnému vlivu chemoterapie.

Onkolog a zplnomocněná osoba ruského prezidenta Larisa Fečinová dříve v rozhovoru s Národní službou zpráv vyjádřila pochybnosti, že v krátké době je možné vytvořit univerzální lék na rakovinu.

Agentura Nation News zase uvedla, že vědci z Novosibirsku vyvinuli zařízení pro boj s neoperovatelným rakovinovým bujením.


Není zde článek celý?